Aluminium Kozijnen

Aluminium van het topmerk Aliplast

Serre Wereld monteert aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien in particuliere nieuwbouwwoningen en in gerenoveerde woningen in de regio’s Weert, Eindhoven, Roermond en Venlo. Ook levert Serre Wereld uit Kelpen-Oler aluminium kozijnen, schuifpuien en deuren van het merk Aliplast aan aannemers en ZZP-ers.

Aluminium kozijnen geven uw ruimte een stijlvolle, moderne of een traditionele, rustieke uitstraling. Aluminium kozijnen zijn onderhoudsarm en kennen tegenwoordig een hoge isolatiewaarde. Als u zoekt naar duurzaam raamkozijn, dan zijn aluminium raamkozijnen voor uw woning een uitstekende oplossing.

Ook een aluminium schuifpui biedt vele voordelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van duurzaam materiaal en dankzij de uitstekende isolatie heeft u lagere stookkosten. De sloten voldoen aan Politiekeurmerk Veilig Wonen en zo zorgen onze aluminium schuifpuien voor een veilig gevoel.

Bovendien heeft u bij Serre Wereld de zekerheid van 10 jaar garantie op aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien én op het glas en de montage van het product.

De ervaren medewerkers van Serre Wereld vertellen u graag over de vele mogelijkheden die aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien bieden.

Aluminium raam kozijnen deuren en schuifpuien  van het merk Aliplast

Aluminium kozijnen geven uw ruimte een stijlvolle moderne of een traditionele rustieke  uitstraling

Voor nieuwbouw of renovatie wij leveren en monteren aan  aannemers of ZZP of particulier

Aluminium kozijnen zijn niet alleen onderhoudsarm, ze zijn ook nog eens fantastisch om te zien!
Door de nieuwste technologieën hebben aluminium kozijnen tegenwoordig een hoge isolatiewaarde. Dat is in alle jaargetijden een goed gevoel. Als u zoekt naar duurzaam raamkozijn, dan zijn aluminium raamkozijnen voor uw woning een uitstekende oplossing.

Ook een aluminium schuifpui biedt vele voordelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van duurzaam materiaal en dankzij de uitstekende isolatie heeft u lagere stookkosten. De sloten voldoen aan politiekeurmerk veilig wonen en op die manier zorgen onze aluminium schuifpuien voor een veilig gevoel.

Bovendien heeft u bij Serre Wereld de zekerheid van 10 jaar garantie op aluminium kozijnen deuren en schuifpuien,
het glas en de montage daar van

Heeft u interesse of wil u een offerte aanvragen vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op vermeld ook graag uw adres  wij monteren alleen in zuidoostbrabant en Limburg