Bedrijfsprofiel

Wij zijn een klein bedrijf, gevestigd in midden Limburg, dat zich voor namelijk richt op de particuliere sector. Daarnaast werken wij in op verzoek/ in opdracht van een aantal kleine bouw- en klusbedrijven.

Serre Wereld produceert en monteert aluminium kozijnen; serres; lichtstraten; overkappingen en tuinkamers.

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, kwaliteit staat bij ons voorop, ongeacht hoe groot het budget is.

Gestart in 2006

Serre Wereld is gestart in 2006.

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein Kelperheide, waar ook onze compacte; mooie showroom staat. daarnaast is er de  aangrenzende fabriek waar u een kijkje kunt nemen en kennis maakt met onze producten. 

Serre Wereld vindt het belangrijk om zo goed mogelijk aan de wens van de klant tegemoet te komen. Tijdens een eerste oriënterend gesprek kan de klant zijn wens uitgebreid met ons bespreken. Samen zullen we de alle mogelijkheden bekijken om uiteindelijk tot een perfect product te krijgen.

Waarom kiezen voor Serre Wereld

  • Alles wordt in de eigen fabriek gemaakt

  • Onbeperkte mogelijkheden in vormgeving

  • Enorm kleurenpalet beschikbaar

  • Kleurvast voor het leven

  • Onderhoudsvriendelijk

  • 10 Jaar garantie

  • Perfecte isolatie

  • Zeer mooie vormgeving

  • Alles in een vertrouwde hand

Serres: vanwege de vele voordelen blijven razend populair.

Met een serre kunt u zonnewarmte benutten. Zo kunt u ook op minder warme- of regenachtige dagen “buiten” zitten. Daarnaast kunt u met een serre energie besparen. De lucht die in de serre wordt opgewarmd, fungeert namelijk als een extra isolatielaag voor de woning. Serre Wereld in Kelpen-Oler, is een specialist op het gebied van serres.

Geopend op donderdag vrijdag en zaterdag. Geniet van een kopje koffie en laat u inspireren in de showroom. U kunt in de aangrenzende fabriek kennis maken met de vele toepassingen van Serre Wereld.

Serre Wereld staat bekend om zijn vakmanschap op tuinkamer- en serregebied. Of u nu op zoek bent naar een serre; aluminium kozijnen; (renovatie of nieuwbouw, modern of authentiek profiel); een overkapping; tuinkamer; lichtstraat; schuifpui en/of buitendeur; horren en windvaste screen; Serre Wereld heeft het, of kan het voor u maken, in alle maten en kleuren!

Serre Wereld zorgt ervoor dat uw serre niet alleen een uitbreiding is van uw woning, maar ook een heerlijke plek wordt om het hele jaar door van uw tuin te kunnen genieten!! Serre Wereld, gevestigd in Kelpen-Oler,  opgericht na jarenlange ervaring bij gerenommeerde Nederlandse kozijn- en bouwbedrijven. Dit vakmanschap, in combinatie met de beste toeleveranciers, garandeert een kwalitatief hoogwaardig product.

Bijna alle producten worden in de werkplaats van Serre Wereld gemaakt, geheel naar wens van de klant. Daarbij wordt de beste kwaliteit hang- en sluitwerk gebruikt, alles volgens de Nederlandse normen.