Serres2019-01-14T10:34:17+00:00

Serre’s .

Voordat u besluit tot aankoop van een serre dient u zichzelf een aantal vragen te stellen.

Hierbij valt te denken aan:

Welke stijl serre zoek ik, past deze stijl bij mijn huis enz.

Samen met u gaan we deze vragen beantwoorden, zodat de serre zal voldoen aan al uw wensen. Een bouwvergunning aanvragen en eventuele bijkomende bouwkundige werkzaamheden worden desgewenst door ons verzorgd.

DE DOOR ONS GEBRUIKTE

 

ALIPLAST GEISOLEERDE SERRE PROFIELEN

Aluminium

Duurzaamheid met uitstraling

Serre Wereld streeft naar een hoge kwaliteit van het geleverde product. Door de vele goede eigenschappen is aluminimum het ideale materiaal voor uw serre.Door de geïntegreerde thermische onderbreking wordt de isolatiewaarde van het aluminium flink verhoogd. Hierdoor wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt en voorkomt dit een z.g. koudebrug condensatie. De sterke doch ranke geëxtrudeerde profielen zorgen ervoor dat grotere glasoppervlaktes mogelijk zijn. Een groot serredak met relatief weinig dakdragers geeft esthetisch een zeer mooi resultaat.

Onderhoudsvrij in vele kleuren

Door de aangebrachte laklaag is het aluminium bestand tegen alle weersomstandigheden en behoeft geen extra onderhoud, zoals bijvoorbeeld bij hout. De gemoffelde profielen zijn in de vele RAL-kleuren verkrijgbaar. Kiest u voor bi-color, dan bestaat de mogelijkheid om voor de binnen- en buitenzijde aparte kleuren kiezen.