Serre’s

Voordat u besluit tot aankoop van een serre dient u zichzelf een aantal vragen te stellen. Welke stijl serre zoek ik?
Past deze stijl bij mijn huis? Waarvoor ga ik de serre gebruiken?

Samen met u gaan de ervaren medewerkers van Serre Wereld deze vragen beantwoorden, zodat de te realiseren serre geheel voldoet aan uw wensen. Indien gewenst vraagt Serre Wereld uit Kelpen-Oler een bouwvergunning aan en verzorgt de specialist in serres in de regio’s Weert, Venlo, Roermond en Eindhoven ook eventuele bijkomende bouwkundige werkzaamheden

Serre Wereld past geïsoleerde serre-profielen van Aliplast toe

Serre Wereld streeft naar een hoge kwaliteit van het geleverde product. Door de vele goede eigenschappen is aluminimum het ideale materiaal voor uw serre. Door de geïntegreerde thermische onderbreking wordt de isolatiewaarde van het aluminium flink verhoogd. Hierdoor wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt en voorkomt dit een z.g. koudebrug condensatie. De sterke doch ranke geëxtrudeerde profielen zorgen ervoor dat grotere glasoppervlaktes mogelijk zijn. Een groot serre-dak met relatief weinig dakdragers geeft esthetisch een zeer mooi resultaat.

Onderhoudsvrij in vele kleuren

Door de aangebrachte laklaag is het aluminium bestand tegen alle weersomstandigheden en behoeft het geen extra onderhoud, zoals bijvoorbeeld bij hout wel het geval is. De gemoffelde profielen zijn in de vele RAL-kleuren verkrijgbaar. Kiest u voor bi-color, dan bestaat de mogelijkheid om voor de binnen- en buitenzijde aparte kleuren te kiezen.

De voordelen van serres

Met een serre kunt u zonnewarmte benutten. Zo kunt u ook op minder warme of regenachtige dagen ‘buiten’ zitten.
Daarnaast kunt u met een serre energie besparen. De lucht die in de serre wordt opgewarmd, fungeert namelijk als een extra isolatielaag voor de woning.
Serre Wereld uit  Kelpen-Oler geldt in de regio’s Weert, Venlo, Roermond en Eindhoven als déspecialist op het gebied van serres.

De showroom van Serre Wereld is geopend op donderdag vrijdag en zaterdag. Geniet van een kopje koffie en laat u inspireren in de showroom.
U kunt in de aangrenzende fabriek kennismaken met de vele mogelijkheden die Serre Wereld te bieden heeft.
Van prachtige serres tot stijlvolle aluminium kozijnen.

Serre Wereld staat bekend om zijn vakmanschap op het gebied van tuinkamers en serres.
Of u nu op zoek bent naar een serre, aluminium kozijnen (renovatie of nieuwbouw, modern of authentiek profiel), een overkapping, tuinkamer, lichtstraat, schuifpui en/of buitendeur, horren en windvaste screens: Serre Wereld heeft het, of kan het voor u maken. In alle maten en kleuren!

Serre Wereld zorgt dat uw serre niet alleen een uitbreiding is van uw woning, maar ook een heerlijke plek is om het hele jaar door van uw tuin te kunnen genieten. Serre Wereld is gevestigd in Kelpen-Oler en opgericht na een jarenlang dienstverband bij gerenommeerde Nederlandse kozijn- en bouwbedrijven. Dit vakmanschap, in combinatie met de beste toeleveranciers, garandeert een kwalitatief hoogwaardig product.

Bijna alle producten worden in de werkplaats van Serre Wereld gemaakt, geheel naar wens van de klant. Daarbij wordt de beste kwaliteit hang- en sluitwerk gebruikt, alles volgens de Nederlandse normen.

Serre Wereld: kwalitatief hoogwaardig vakmanschap.

DE DOOR ONS GEBRUIKTE

 

ALIPLAST GEISOLEERDE SERRE PROFIELEN

Aluminium

Duurzaamheid met uitstraling

Serre Wereld streeft naar een hoge kwaliteit van het geleverde product. Door de vele goede eigenschappen is aluminimum het ideale materiaal voor uw serre.Door de geïntegreerde thermische onderbreking wordt de isolatiewaarde van het aluminium flink verhoogd. Hierdoor wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt en voorkomt dit een z.g. koudebrug condensatie. De sterke doch ranke geëxtrudeerde profielen zorgen ervoor dat grotere glasoppervlaktes mogelijk zijn. Een groot serredak met relatief weinig dakdragers geeft esthetisch een zeer mooi resultaat.

Onderhoudsvrij in vele kleuren

Door de aangebrachte laklaag is het aluminium bestand tegen alle weersomstandigheden en behoeft geen extra onderhoud, zoals bijvoorbeeld bij hout. De gemoffelde profielen zijn in de vele RAL-kleuren verkrijgbaar. Kiest u voor bi-color, dan bestaat de mogelijkheid om voor de binnen- en buitenzijde aparte kleuren kiezen.